Hírek

LG klímák a fáraók földjérõl
2024-08-19 12:30:50
Kategória: Hirek
Az LG megállapodást kötött az egyiptomi Raya Electric vállalattal az LG márkájú lakossági légkondicionáló készülékek gyártásáról az országban.
Az üzlet az első alkalom a Közel-Keleten és Afrikában, hogy a Raya Electric, a Raya Holding for Financial Investments leányvállalata, a több mint 60%-ban helyben gyártott alkatrészeket tartalmazó lakossági légkondicionálók tervezésével és gyártásával egy szolgáltatásként történő gyártási (MaaS) üzleti modellt kínál ügyfeleinek.

Az együttműködés állítólag összhangban van az egyiptomi kormány azon irányvonalával, hogy növeljék a helyi tartalmat a háztartási készülékiparban, miközben biztosítják, hogy az egyiptomi termékek megfeleljenek a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.


A Raya Electric beruházásai több mint 350 millió EGP-t (7,2 millió USD) tesznek ki a kutatás-fejlesztési és gyártási kapacitások kiépítése érdekében, és az október 6. városában található 20 000 m2-es gyárban évi 300 000 darabos gyártási kapacitással rendelkezik.

Az LG tervei szerint a Raya Electric a következő három évben évente több mint 100 000 készüléket fog gyártani, hogy kielégítse az egyiptomi piac növekvő keresletét, és tanulmányozza a regionális piacokra irányuló exportot.

"Ezen együttműködés révén a Raya Electric kihasználja saját, eredeti tervezésű gyártási platformját, amely szigorúan megfelel a legújabb egyiptomi és nemzetközi iparági szabványoknak, miután számos, az LG globális csapatai által végzett ellenőrzésen esett át, hogy biztosítsa a terméktervezés, a gyártás és a gyártott termékek minőségellenőrzési folyamatainak teljes körű megfelelését az LG globális szabványainak megfelelően" - mondta Usama Zaki, a Raya Electric vezérigazgatója.

"Egy egyiptomi vállalat, egy egyiptomi csapat, egy egyiptomi termék, amelyet az egyik vezető globális márka által akkreditált specifikációkkal és minőséggel terveztek és gyártottak" - tette hozzá.

Cikk képek

LG-Raya-770x475

Az árváltozás jogát fenntartjuk!