Hírek

Az LG Air Solution K+F laboratóriumot nyit Németországban
2024-08-05 09:39:00
Kategória: Hirek
Az LG Electronics egy új, 930 m2-es Air Solution K+F laboratóriumot hoz létre Frankfurtban, Németországban, amely elsősorban az Európa változatos helyi éghajlati viszonyaihoz igazodó, nagy hatékonyságú klíma megoldások fejlesztésére összpontosít.
Az új létesítmény csatlakozik az LG Air Solution dél-koreai és amerikai laboratóriumaihoz.


A kutatás és a tesztelés a lakossági és könnyű kereskedelmi HVAC-rendszerek széles skáláján fog folyni, beleértve a hőszivattyúkat, az energiafigyelő rendszereket és az energiagazdálkodási platformokat.

Emellett az új laboratórium együttműködik majd a vállalat nemrégiben indított európai hőszivattyú-kutatási konzorciumával, hogy hőszivattyúkat fejlesszenek ki Észak-Európa zord téljeihez.

Az európai HVAC-üzletág képességeinek megerősítése érdekében az LG tervezi a helyi tehetségek gondozását és aktív toborzását olyan területeken, mint a hőszivattyúk tervezése és az intelligens otthonok technológiája.

Az LG olyan kulcsfontosságú alkatrészeket fejleszt és gyárt, mint a kompresszorok és motorok, amelyek elengedhetetlenek a légkondicionáló termékekhez és számos más készülékhez. A vállalat a kutatás-fejlesztésbe is befektet, hogy fejlessze iparágvezető technológiáit, beleértve a hőcserélőket, invertereket és hőszivattyúkat.

Az LG HVAC üzletága helyi rendszerhálózatot alakít ki, amely magában foglalja az összes működési területet, a K+F-től és az értékesítéstől a karbantartásig és az ügyfélszolgálatig. E kezdeményezés részeként az LG Észak-Amerika, Latin-Amerika, Európa és Ázsia 43 országában 62 helyszínre bővítette HVAC akadémiák hálózatát, ahol évente több mint 30 000 HVAC mérnököt képeznek.

Cikk képek

LGE-EU-HVAC-RD-Lab-770x438

Az árváltozás jogát fenntartjuk!